Način plaćanja

Sve cene na sajtu su prikazane sa uračunatim PDV-om.

www.fivesenses.rs podržava sledeće načine plaćanja:

Pouzećem – plaćanje pouzećem podrazumeva plaćanje narudžbenice kuriru prilikom preuzimanja pošiljke. Plaćanje se vrši isključivo gotovinom.

Platnim karticama  – kupac može izvršiti plaćanje korišćenjem Visa, Mastercard, Maestro ili American Express karticama, izdatim od strane domaće banke.

Uplatom na račun kompanije

‟5 senses distributions d.o.o.”, Poručnika Spasića i Mašare 8, 11030 Beograd,

Broj računa: 160-6000000741339-48, Poziv na broj: Broj porudžbine

 

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD).

Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

Dostava

Dostavu pošiljki vrši nezavisna kurirska služba i moguća je samo na teritoriji Srbije. Troškovi dostave se posebno naplaćuju i oni su iskazani prilikom poručivanja robe. Iznos troškova dostave se naplaćuje po aktuelnom cenovniku kurirske službe, ukolilko je vrednost artikala veća od 5.000,00 RSD, dostava je besplatna. Troškove dostave plaćate po prijemu poručenih proizvoda kurirskoj službi.

Okvirno vreme za koje će vam pošiljka biti uručena je 5 do 7 radna dana od dana potvrđene porudžbine. Kurirska služba dostavlja pošiljke u periodu od 08:00h do 16:00h.

Prilikom dostavljanja robe Kupcu, Kupcu će biti predat jedan primerak maloprodajnog računa, koji istovremeno predstavlja ugovor o kupoprodaji.

Kupac je odgovoran za štetu koja nastane propuštanjem da preuzme robu koju mu je poslao Prodavac u skladu sa ugovorom.

Pod štetom se podrazumeva oštećenje na robi, kao i troškovi koje Prodavac ima zbog propuštanja Kupca da preuzme robu, kao što su: troškovi čuvanja, prepakivanja, vraćanja robe i slično.