Pet čula.

Pet elemenata našeg poslovanja

Misija

Kreirali smo fivesenses (5 čula) da bismo povezali naše velike poslovne strasti: ljubav prema marketingu i komunikacijama, vanserijske proizvode, prodajno umeće i vrhunsku uslugu, sa onim što i privatno volimo – lepotu, druženje, putovanja, hedonizam.

Naša misija je da za vas odaberemo proizvode koji će probuditi i razigrati sva čula, ali i da vam, u haotičnom i stresnom svetu oko nas, pružimo mirnu poslovnu oazu, sigurnost izbora, personalizovanu uslugu, posvećenost i efikasnost.

5 senses nisu samo najkvalitetniji svetski proizvodi, to je i iskustvo koje oni kreiraju. Uživanje u ispijanju mirisne kafe s prijateljima, bliskost uz ukusne jutarnje zalogaje, treptaj kada se kucnu čaše na porodičnom veselju…

Iskustvo koje nas raduje i spaja, koje stvara nove uspomene i inspiriše nas. Iskustvo uživanja u životu. Iskustvo koje želimo da prenesemo i vama.

ABOUT-US_Photo-2-570x255-min O nama
ABOUT-US_Photo-1-570x255-min O nama

Fivesenses – 5 senses je kompanija koja se bavi distribucijom i prodajom premijum napitaka i prehrambenih proizvoda najvišeg kvaliteta.

Naši premijum proizvodi i usluge, ekspertiza u promotivnom i tržišnom razvoju kao i visokokvalitetan tim sa integritetom izdvajaju nas i čine posebnim.

Pružamo personalizovane usluge svim klijentima, malim i velikim preduzećima, ali i privatnim licima koja ne prave kompromis i znaju da ugode sebi.

Bez obzira da li ste profesionalni ili privatni klijent, nudimo vam najbolje proizvode. Naš proaktivni i posvećeni tim kao i jedinstvena mreža zadovoljiće i ispuniće vaše zahteve i želje.

Naš cilj je da omogućimo sistematsku integraciju svih čula i obogatimo vaš svakodnevni život dubljim, čulnim iskustvom koje se pamti.

5 senses. Pet čula.

Pet elemenata našeg poslovanja.

Premijum proizvodi. Proizvode koji čine naš portfolio pažljivo biramo, prateći osnovni princip naše kompanije i pažljivo odgovarajući na pitanja – Da li proizvod svojim svojstvima intrigira i pokreće sva naša čula? Da li je to ono zbog čega se sva naša čula raduju?

Sveže ideje. Svih formata i u svim pravcima. Svet je velik i mi volimo da ga otkrivamo. Želimo da svojim klijentima pružimo uvek nešto novo i nešto što do sada nisu mogli da probaju kod nas, a zaslužili su/a vredi.

Znanje i iskustvo. Dobra komunikacija, posvećenost, poslovnost, vrhunska poslovna etika. Kvalitet ne samo u ponudi proizvoda, već i standardima poslovanja. Mnogo godina rada, mnogo klijenata koji nam i dalje veruju.

Usluga – brza, precizna, laka, jednostavna, bez stresa i potpuno kreirana prema vašim potrebama. Naša rešenja su uvek najbolja. Naša iznenađenja su uvek dobra.