Prednosi online kupovine preko interneta

Internet je omogućio revoluciju načina na koji danas obavljamo kupovinu. Zbog brojnih prednosti i pogodnosti internet kupovine sve veći broj ljudi ovih dana radije kupuje “online” nego u konvencionalnim prodavnicama. Postoji mnogo razloga zašto i mi mislimo da je kupovina preko interneta takođe najbolja opcija…

KUPOVINA PREKO INTERNETA JE POGODNA ZA BILO KOGA, BILO KADA

Uobičajeni problem radnog vremena jeste to da je skoro za svakoga isto – i za potrošace i za prodavce. Najveći deo vremena provodimo u kancelarijama, saobraćaju ili jednostavno kod kuće, sa porodicom ili prijateljima. Kupovina u „5Senses“ online prodavnici omogućava dragocenu uštedu u vremenu, jer je dostupna 24h, 7 dana u nedelji, čak i praznicima. Bilo kada, u bilo koje vreme, sa bilo koje lokacije.

PRONAĐITE PROIZVODE KOJE MOŽDA NEĆETE VIDETI U PRODAVNICAMA

Budući da su prodavnice sa fizičkom lokacijom prostorno ograničene, trgovci obično ne mogu da izlože sve proizvode koje imaju u ponudi. Nasuprot tome, u „5Senses“ online prodavnici uvek možete pogledati celokupan asortiman, svih proizvoda i brendova. Kod nas možete da pronađete tačno ono što želite.

KUPOVINA PREKO INTERNETA JE LAKŠA I MANJE STRESNA

Razmislite o prodavnicama i tržnim centrima: zamislite ljude, gužvu, buku, redove i gubljenje vremena. Sada zamislite da u miru razgledate i kupujete ispred svog ekrana upoređujući najbolje ponude i proizvode.

Kupovina preko interneta je jednostavno lakša i „udobnija“.

SIGURNOST PRI KUPOVINI

Podsećamo da su u Srbiji na snazi zakoni koji se posebno odnose na elektronsku (internet) trgovinu i koji pružaju potrošačima ista prava i isti nivo zaštite kao i prilikom tradicionalne kupovine: pravo na garanciju, povraćaj robe, reklamaciju itd. pa čak i neka dodatna prava i zaštite koje tradicionalna kupovina nema.

POTREBNA VAM JE POMOĆ PRI ODABIRU?

Naša želja je da Vam pomognemo da napravite najbolji izbor. Tu smo da Vas saslušamo, odgovorimo na sva pitanja i pružimo savete kako bismo obezbedili potpuno zadovoljstvo pri kupovini.

Mi u ‟5 senses distributions d.o.o.”  bićemo srećni ukoliko možemo da Vam budemo od pomoći. Za brzu komunikaciju preporučujemo vam da nas zapratite na društvenim mrežama gde uvek možete pogledati iskustva i komentare, pitati i jednostavno se posavetovati.
Instagram: @5senses.rs

Facebook: @5senses.rs

 

Još neke od prednosti:

JEDNOSTAVNA I BRZA KUPOVINA

KUPOVINA PROIZVODA KOJI NISU DOSTUPNI U VAŠEM MESTU

ISPORUKA KURIRSKOM SLUŽBOM

UVEK PRONAĐITE NAJBOLJE PONUDE