Neprikosnovena elegancija Fatto a Mano čaša

Samim tim što vašoj večeri društvo pravi vino, a ne neko drugo piće, vašim stilom odiše elegancija i suptilna odvažnost. Oko pazi na detalje, kako u svakodnevnim odevnim kombinacijama, tako i u dekorisanju stola prilikom važnih večera i događaja. Što je par dobro odabranih minđuša na jednoj dami, to je set čaša na stolu. Ako elegancija obeležava i vaš privatni prostor, onda ste na pravom mestu. U ovom blogu predstavljamo vam nešto drugačije, za nijansu odvažnije, prefinjeno što može krasiti sve vaše važne trenutke.

Fatto a Mano nisu samo čaše za vino, već elegantni alati koji vam otkrivaju sve skrivene note vina.

Kvalitet ove serije pomoći će vinu da se otvori i da njegove arome dospeju do vašeg nosa i nepca svojim punim ukusom. U ovoj elegantnoj priči nije važno da li ste ljubitelj belog, crvenog, penušavog vina jer serija Fatto a Mano vinskih čaša obuhvata razne vrste želja.

Arome rizlinga otkriva dizajn Fatto a Mano čaša

Dizajn čaše Fatto a Mano, specijalno posvećene rizlingu, otkriva bogatstvo aromatskih karakteristika ovog vina na izvanredan način. Zahvaljujući njenoj specifičnoj formi, čaša istovremeno naglašava visoku kiselost i prisustvo šećera u belim vinima s plodovima. Ovaj elegantni oblik predstavlja evoluciju RIEDEL-ove ekskluzivne čaše za belo vino, koja je posebno prilagođena rizlingu. Kombinacija savršeno izbalansirane konstrukcije, jasne kristalne stabljike i crne kristalne podloge daje poseban dodir prefinjenosti. Rezultat ovog dizajna su oslobađanje svežih karaktera i isticanje visoko mineralnih komponenti u vinu, čineći svaku čašu rizlinga pravim uživanjem za sva čula.

Crveno vino sa notama crnog kristala

Dizajn čaše Fatto a Mano za Pinot Noir iz Novog sveta ističe izvanredne arome ovih vina na jedinstven način. Nastao kroz pažljive radionice sa proizvođačima iz američkog Oregona, oblik tulipana i blago raširena usna ovih čaša donose neodoljivu slatkoću vina, istovremeno savršeno balansirajući kiselost i naglašavajući alkohol. Ovaj dizajn stvara savršenu sliku vina, dopuštajući da se sve nijanse i bogatstvo arome potpuno izraze. Osim toga, ova čaša takođe je prikladna za prikazivanje kompleksnih aroma roze šampanjca. Sa jasnom kristalnom stabljikom i crnom kristalnom podlogom, ova čaša čini svako iskustvo konzumacije vina ili šampanjca izuzetnim uživanjem za sva čula.

Elegancija u svom vinskom izdanju

Mnogi će se složiti da, ako je vino jedno od najelegantnijih pića, šampanjac je najelegantniji među vinima. Njegovu zavodljivu otmenost uvek prati elegantna čaša, sa kojom se ovoga puta RIEDEL poigrao, stvorivši nešto nesvakidašnje. Šampanjac u kombinaciji sa Fatto a Mano čašama “ukrašće šou” na svakoj zabavi. Ova nesvakidašnja čaša za šampanjac ističe sve delikatne arome ovih vina. Njen oblik pažljivo je dizajniran kako bi naglasio svežu voćnost šampanjaca, istovremeno umanjujući visoku kiselost i ističući karakteristične note crvenih bobica i borove šume. Ova čaša postaje idealan izbor za uživanje u tipično trpkim, suvim ružičastim vinima, pružajući nezaboravno iskustvo svakom degustacijom.

Ukoliko želite da svojim važnim večerama date posebnu notu elegancije, Fatto a Mano je savršeni izbor za vas!